SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 13: KAPJA E DREJTË E GJIRIT NGA FOSHNJA

I tërë suksesi i gjidhënies është në kapjen e mirë të gjirit nga ana e foshnjes.

 

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme