Anonim

344 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje doktor. Deshta me nda nje shqetesim me ju. Para 8 muajve e kemi ba djalin synet, ne moshen 6 vjeqare. Nje dite ne bised djali mu drejtua “Babi prej we jam ba synet spom rritet bibilushi ma”  Deri ateher nuk ja kemi nu mendjen.  Para synetie e kam vrejt qe ka pas ereksjon apo si quhet nkete mosh. Po prej synetie ska pas ma. A eshte mu shqetesu

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Synetia nuk do të duhej të ishte faktor për mos rritje të organit gjenital apo për mungesë ereksioni në këtë moshë. Mendoj sen je kontrollë e afërt te mjeku Pediatër si fillim dhe egzaminimi i afërt do të ishte hapi i duhur.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023