Postimi i një nëne!

Shkova në tualet … dhe pashë një grumbull rrobash, duhet t’i kisha futur për t’u larë, por më pas kuptova që më mbaroi detergjenti, kështu që shkova të shkruaja në listën e blerjeve dhe kuptova se sa i çorganizuar ishte sirtar ku mbaja gjërat e ndryshme, dhe fillova të kontrollojë stilolapsa nëse ata punojnë.

Kur shkova të hidhja plehrat në kuzhinë, pashë që koshi i plehrave ishte plot, por para se ta nxirrja jashtë.

Doja që të hiqja qafe ushqimin e vjetër nga frigoriferi.

Pastaj kuptova se ishte një enë me lëng që rrjedhte kështu që më duhej ta pastroja, por kur shkova të merrja një leckë pashë që dollapi i ushqimit ishte një makth, kështu që fillova ta organizoja.

Dhe kështu përfundova në dysheme duke shikuar fotografit nga albumi im i vjetër nga vitet e 90-ta, dhe rrobat mbetën pa u larë.

Kush tjetër nga ju e bën këtë??/natalmedia.com/

 

 

“Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts