Pavarësisht se kush jeni apo ku jetoni, kanceri i gjirit mund të prekë jetën tuaj

Është e nevojshme të kuptoni shenjat paralajmëruese të kancerit të gjirit, rrezikun e kancerit të gjirit dhe çfarë është normale për ju, në mënyrë që të mund të veproni nëse ka ndonjë ndryshim në gjoksin tuaj ose në zonat e nënsqetullave../natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts