Një e vërtet të cilën e mbajnë të fshehur shumë nëna!

Një nënë postoi një foto të kuzhinës së saj në Facebook dhe një tekst që zbulon se si jetojnë shumica e grave që përpiqen të balancojnë jetën e përditshme stresuese dhe prindërimin. I vetmi ndryshim është se pothuajse asnjë grua nuk merr guxim të tregojë se çfarë po ndodh brenda katër mureve të saj.

Unë jam një nënë vërtet kaotike. Unë jam vazhdimisht pesë hapa larg botës së një të rrituri të përgjegjshëm.

Nuk kam menduar kurrë: “O Zot, mendoj se e kam zotëruar rolin e prindit”. Mendoj se jam një nënë e mirë?

Por nuk e kam idenë se çfarë do të thotë të jesh në kontroll të plotë edhe në imagjinatën më të egër. Dhe e kuptoj se kjo gjë është në rregull.

Nuk jam e sigurt se të mbash gjërat nën kontroll dhe të jesh një nënë e mirë janë sinonime. Unë nuk mendoj se reflekton mirë … asgjë për mendimin tim.

Por dua t’u them të gjithëve…

Jam krejtësisht kaotik. Dhe dua ta përballoj dhe të eci përpara, sepse kam gjëra shumë më të rëndësishme për t’u marrë.

Unë jam nëna që nuk i laj enët para gjumit. I laj enët kur kam mundësi.

Unë jam mami që nxjerr rrobat e fëmijëve nga tharësja në mëngjes, se asgjë nuk është e hekurosur, e palosur dhe e vendosur në dollapë.

Unë jam mami që harroj të plotësojë formularët dhe më pas më telefonojnë për të më kujtuar që duhet t’i dërgoj.

Unë jam një nënë që i anashkaloj ditëlindjet dhe takimet herë pas here sepse harroj t’i vendos në kalendar.

Unë jam një mami që harroj të përgjigjem nëse fëmija im do të shkoj në festa dhe më pas në momentin e fundit më telefonojnë për të më pyetur nëse do të vijë.

Unë jam nëna që bërtas gjithë mëngjesin për të nxjerrë fëmijët nga shtëpia se të gjithë po mbesin vonë.

Unë jam mami që i lejoj fëmijët të jenë para ekranit pafund ndonjëherë (ok, më shpesh se ndonjëherë), vetëm sepse e urrej grindjen dhe më duhet të mbaroj disa gjëra.

Unë jam një nënë që kam grumbuj letrash, librash, dokumentesh që gjithmonë them se do t’i selektoj, por nuk i bëj kurrë.

Unë jam gjithashtu ajo nëna, fëmijët e së cilës janë të sigurt.

Unë jam gjithashtu një nënë, fëmijët e së cilës janë kryesisht të lumtur.

Unë jam një nënë që kam shumë dashuri dhe të qeshura.

Unë jam gjithashtu një nënë që inkurajoj fëmijët dhe jam fansja më e madhe e tyre.

Unë jam një nënë që vazhdimisht u tregoj fëmijëve se janë të pranuar sido që të jenë.

Unë jam një nënë që i çoj fëmijët të bëjnë gjëra të bukura dhe të kenë eksperienca të bukura.

Unë jam një nënë që më pëlqen të jemë nënë.

Unë jam padyshim një nënë kaotike, por unë jam ende mjaft përrallore.

Nënat e mia të dashura kaotike…Ju jeni gjithashtu shumë të mrekullueshme. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts