Ja si mund ta pësoni pa rrypin e sigurisë

Gjithmonë vendosni rrypin e sigurisë! Mund të ju shpëtojë jetën.

Shikoni videon më poshtë dallimin drastik mes udhëtarëve me rrypin e sigurisë dhe atij pa të!

Ruani jetën tuaj!

Seat Belts Save Lives: Full-Length Safety Animation – YouTube

SHPËRNDAJE:

Related posts