Detajet e vogla e bëjnë të lumtur një familje

Hal Taylor është një gurgdhendës i talentuar të cilit i pëlqen t’u lexojë tregime fëmijëve të tij.

Megjithatë, kur lindi fëmija i tretë, vajza Rose, lindi një problem… Domethënë, të tre fëmijët dëshironin t’i uleshin në prehër në karrigen lëkundëse në të njëjtën kohë dhe kjo ishte e pamundur.

 

Kjo është arsyeja pse ai vendosi të përdorë talentin e tij dhe të bëjë një karrige unike mjaft të madhe për të gjithë fëmijët. Tani ata kanë karrigen e tyre të rehatshme të bërë nga mbi 200 copa druri të prera. Ka më shumë pjesë druri sesa do të gjeni në 20 karrige lëkundëse normale.

Fëmijët ndryshojnë jetën tonë dhe është detyra jonë e shenjtë ta bëjmë të bukur rritjen e tyre në çdo mënyrë të mundshme. /natalmedia.com/

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts